Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dirch

01/11/2019 | Flixfilm

Se Dirch på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Hans Hank Kristensen
Skuespillere: Martin Zandvliet, Nikolaj Lie Kaas, Josephine Passer, Dorte Passer
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Over tre årtier kæmper den elskede komiker Dirch Passer for at opretholde en balance mellem sin offentlige fremtræden og sine private dæmoner og ambitioner.

Dirch havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dirch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dirch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Dirch

  1. wtf - kl. 20:17, 21-11-2019:

    Fra ’74 med Dirch? Ajhh., det løgn!

    Skriv kommentar