Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dirch

01/11/2019 | Flixfilm

Se Dirch på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Hans Hank Kristensen
Skuespillere: Martin Zandvliet, Nikolaj Lie Kaas, Josephine Passer, Dorte Passer
Spilletid: 30 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Over tre årtier kæmper den elskede komiker Dirch Passer for at opretholde en balance mellem sin offentlige fremtræden og sine private dæmoner og ambitioner.


Se Dirch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirch havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Dirch

  1. wtf - kl. 20:17, 21-11-2019:

    Fra ’74 med Dirch? Ajhh., det løgn!

    Skriv kommentar