Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

05/01/2018 | Flixfilm

Se Dirk Gently’s Holistic Detective Agency på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den excentriske amatørdetektiv Dirk og hans modvillige assistent Todd arbejder sig på må og få igennem et underligt indviklet og farligt overnaturligt mysterium.


Se Dirk Gently’s Holistic Detective Agency på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirk Gently’s Holistic Detective Agency (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirk Gently’s Holistic Detective Agency herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirk Gently’s Holistic Detective Agency er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar