Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dirt

07/06/2018 | Flixfilm

Se Dirt på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Alex Ranarivelo
Skuespillere: Kevin Dillon, DeRon Horton, Christina Moore, Ntare Guma Mbaho Mwine
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En 17-årig biltyv tilbydes et job og en ny chance i livet af lederen af et professionelt team af racekørere.


Se Dirt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirt havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar