Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Dancing: Havana Nights

Dirty Dancing: Havana Nights

27/02/2019 | Flixfilm

Se Dirty Dancing: Havana Nights på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Guy Ferland
Skuespillere: Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: På Cuba i de kaotiske 50'ere forelsker en velhavende, amerikansk pige sig i en lokal dreng på dansegulvet.


Se Dirty Dancing: Havana Nights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirty Dancing: Havana Nights havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Dancing: Havana Nights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Dancing: Havana Nights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Dancing: Havana Nights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Dancing: Havana Nights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar