Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Dancing

Dirty Dancing

01/09/2019 | Flixfilm

Se Dirty Dancing på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Emile Ardolino
Skuespillere: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da den 17-årige Frances tilbringer sommeren med sin familie i bjergene, bliver hun forelsket i feriestedets livlige danseinstruktør.


Se Dirty Dancing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirty Dancing havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Dancing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Dancing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Dancing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Dancing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar