Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Dancing

Dirty Dancing

31/03/2021 | Flixfilm

Dirty Dancing på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Emile Ardolino
Skuespillere: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da den 17-årige Frances tilbringer sommeren med sin familie i bjergene, bliver hun forelsket i feriestedets livlige danseinstruktør.Se Dirty Dancing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dirty Dancing havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dirty Dancing på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Dancing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Dancing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty Dancing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty Dancing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar