Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

23/08/2017 | Flixfilm

Se Dirty Grandpa på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Dan Mazer
Skuespillere: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza
Spilletid: 102 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En sippet advokat, der skal giftes, må på en bilrejse med sin bedstefar, som for nylig er blevet enkemand. Det viser sig, at bedstefaren har en voldsom appetit på livet.


Se Dirty Grandpa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirty Grandpa havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Grandpa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dirty Grandpa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Grandpa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Grandpa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar