Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Grandpa

Dirty Grandpa

23/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Dirty Grandpa på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Dan Mazer
Skuespillere: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En sippet advokat, der skal giftes, må på en bilrejse med sin bedstefar, som for nylig er blevet enkemand. Det viser sig, at bedstefaren har en voldsom appetit på livet.


Se Dirty Grandpa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dirty Grandpa havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Grandpa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Grandpa herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Grandpa er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Grandpa stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar