Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Harry

Dirty Harry

15/09/2016 | Flixfilm

Se Dirty Harry på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Don Siegel
Skuespillere: Clint Eastwood, Harry Guardino, Reni Santoni, John Vernon
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da en galning kaldet "The Scorpio Killer" terroriserer San Francisco, får den hårdkogte strømer Harry Callahan til opgave at jagte psykopaten.


Se Dirty Harry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirty Harry havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Harry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Harry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Harry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Harry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar