Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Harry

Dirty Harry

15/09/2016 | Flixfilm

Dirty Harry på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Don Siegel, Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Andrew Robinson, Harry Guardino
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da en galning kaldet "The Scorpio Killer" terroriserer San Francisco, får den hårdkogte strømer Harry Callahan til opgave at jagte psykopaten.

Dirty Harry havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dirty Harry på YouTube.Se Dirty Harry på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dirty Harry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Harry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty Harry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty Harry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar