Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty John: The Dirty Truth

Dirty John: The Dirty Truth

26/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Dirty John: The Dirty Truth på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Sara Mast
Skuespillere: Jordan Block, Keri Bunkers, Johnson Cooley, Paige McGarvin
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Samtaler med ekskærester, ekskoner og efterforskere tegner et detaljeret billede af serieforføreren John Meehans lange og iskolde karriere.


Se Dirty John: The Dirty Truth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dirty John: The Dirty Truth havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty John: The Dirty Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty John: The Dirty Truth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty John: The Dirty Truth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty John: The Dirty Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar