Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty John: The Dirty Truth

Dirty John: The Dirty Truth

26/02/2019 | Flixfilm

Dirty John: The Dirty Truth på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Sara Mast
Skuespillere: Debra Newell, Christopher Goffard, Terra Newell
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Samtaler med ekskærester, ekskoner og efterforskere tegner et detaljeret billede af serieforføreren John Meehans lange og iskolde karriere.

Dirty John: The Dirty Truth havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dirty John: The Dirty Truth på YouTube.Se Dirty John: The Dirty Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dirty John: The Dirty Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty John: The Dirty Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty John: The Dirty Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty John: The Dirty Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar