Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty John

Dirty John

14/02/2019 | Flixfilm

Se Dirty John på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Connie Britton, Eric Bana, Julia Garner, Christian Slater
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.


Se Dirty John på Netflix

Anmeldelse: Dirty John - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dirty John (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty John (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dirty John:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty John er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty John (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar