Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty John

Dirty John

14/08/2020 | Flixfilm

Se Dirty John på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Connie Britton, Christian Slater, Eric Bana
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Forretningskvinden Debra Newells liv vendes på hovedet, da hun falder for løgnene og manipulationen fra svindleren John Meehan. Baseret på krimi-podcasten.

Dirty John (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dirty John på NetflixAnmeldelse: Dirty John - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dirty John (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty John (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty John, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty John er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Dirty John

  1. Katrine - kl. 17:43, 19-08-2020:

    Jeg kan ikke søde Dirty John frem, den finder kun titler relateret til Dirty John
    Kan i hjælpe ?

    Skriv kommentar