Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Lines

Dirty Lines

08/04/2022 | Flixfilm

Dirty Lines på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joy Delima, Minne Koole, Chris Peters
Spilletid: N/A
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 1980'ernes Amsterdam begynder en universitetsstuderende lidt tilfældigt at arbejde på en telefonsexlinje, som er startet af to ekstremt forskellige brødre.

Dirty Lines (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dirty Lines på YouTube.Se Dirty Lines på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dirty Lines (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Lines (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty Lines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty Lines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar