Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Money

Dirty Money

26/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Dirty Money på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Walter Archer, Victor Avila, Alberto Ayala, Elise J. Bean
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Denne serie undersøger og afslører handlinger drevet af grådighed og korruption i virksomheder – lige fra dyre kviklån til biler, der snyder med udledningen af stoffer.


Se Dirty Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dirty Money (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Money (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Money herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Money er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Money (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar