Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Money

Dirty Money

11/03/2020 | Flixfilm

Se Dirty Money på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Taibbi, Alex Gibney, Anabel Hernández, Fahmi Quadir
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne serie undersøger og afslører handlinger drevet af grådighed og korruption i virksomheder – lige fra dyre kviklån til biler, der snyder med udledningen af stoffer.


Se Dirty Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDirty Money (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Money (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dirty Money herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Money (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar