Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dirty Wars

Dirty Wars

01/06/2015 | Flixfilm

Se Dirty Wars på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, Mystery, War
Instruktør: Rick Rowley
Skuespillere: Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi, Muqbal Al Kazemi, Abdul Rahman Barman
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English, Pushto, Somali, Dari, Arabic
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar blev nomineret til en Oscar i 2014 og undersøger USA's kontroversielle, hemmelige operationer rundt omkring i verden.


Se Dirty Wars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dirty Wars havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dirty Wars:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dirty Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar