Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Dirty Wars

Dirty Wars

01/06/2015 | Flixfilm

Dirty Wars på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: Rick Rowley
Skuespillere: Jeremy Scahill, Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English, Pashtu, Somali, Dari, Arabic
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar blev nomineret til en Oscar i 2014 og undersøger USA's kontroversielle, hemmelige operationer rundt omkring i verden.Se Dirty Wars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dirty Wars havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dirty Wars på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dirty Wars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dirty Wars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dirty Wars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dirty Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar