Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disaster Movie

Disaster Movie

01/12/2013 | Flixfilm

Se Disaster Movie på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Matt Lanter, Vanessa Lachey, Gary 'G. Thang' Johnson, Nicole Parker
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.9

Beskrivelse: Verden er et usikkert sted, og det får en gruppe uforskammet smukke, unge mennesker for alvor at føle, da de i løbet af én skæbnesvanger nat bliver ramt af den ene katastrofe efter den anden.


Se Disaster Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDisaster Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disaster Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Disaster Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disaster Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disaster Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar