Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disclosure

Disclosure

19/06/2020 | Flixfilm

Se Disclosure på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Sam Feder
Skuespillere: Laverne Cox, Bianca Leigh, Jen Richards, Alexandra Billings
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I denne dokumentar deler førende transkønnede kunstnere og intellektuelle deres personlige perspektiver og analyser af Hollywoods indflydelse på transmiljøet.

Disclosure (Transpersoner på lærredet) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Disclosure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Disclosure (Transpersoner på lærredet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disclosure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disclosure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disclosure (Transpersoner på lærredet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar