Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Disco

16/06/2021 | Flixfilm

Se Disco på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Fabien Onteniente
Skuespillere: Franck Dubosc, Emmanuelle Béart, Gérard Depardieu
Spilletid: 103 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En tidligere discokonge og hans gamle venner skal vinde en dansekonkurrence for at få penge til at besøge hans søn - om han så skal danse alle de forkerte trin.

Disco havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Disco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Disco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar