Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disconnect

Disconnect

16/10/2020 | Flixfilm

Disconnect på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Drama
Instruktion: Gregory Samson
Skuespillere: Lodewijk Walther Boer, Evelien Jansen
Spilletid: 4 min
Land: Netherlands
Sprog: None
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En flok singler tumler gennem det vilde datingliv i Nairobi, og to venner overvejer, om de er mere end bare meget gode venner.

Disconnect havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Disconnect på YouTube.Se Disconnect på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Disconnect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disconnect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disconnect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disconnect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar