Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Discovering Bigfoot

Discovering Bigfoot

15/12/2017 | Flixfilm

Se Discovering Bigfoot på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Todd Standing
Skuespillere: John Bindernagel, Jeffrey Meldrum, Todd Standing
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Følg med Todd Standing, dr. Jeff Meldrum og andre forskere ind i vildmarken, hvor de forsøger at finde det endelige bevis på Bigfoots eksistens.


Se Discovering Bigfoot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDiscovering Bigfoot havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Discovering Bigfoot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Discovering Bigfoot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Discovering Bigfoot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Discovering Bigfoot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar