Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disenchantment

Disenchantment

17/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Disenchantment på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robin Atkin Downes, Abbi Jacobson, Eric André, Nat Faxon
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Prinsessepligterne kalder, men hun vil hellere drikke. Den frisindede Bean frustrerer kongen, når hun hærger med sine dæmon- og alfevenner.


Se Disenchantment på Netflix

Anmeldelse: Disenchantment

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Disenchantment (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disenchantment (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Disenchantment herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disenchantment er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disenchantment (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar