Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » (Dis)Honesty: The Truth About Lies

(Dis)Honesty: The Truth About Lies

01/06/2016 | Flixfilm

(Dis)Honesty: The Truth About Lies på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Drama, News
Instruktion: Yael Melamede
Skuespillere: Dan Ariely
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Professor Dan Ariely undersøger sandheden om løgnen: Hvorfor lyver vi, hvornår lyver vi, og hvorfor lider samfundet både under kæmpeløgne og små hvide løgne?

(Dis)Honesty: The Truth About Lies havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til (Dis)Honesty: The Truth About Lies på YouTube.Se (Dis)Honesty: The Truth About Lies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om (Dis)Honesty: The Truth About Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at (Dis)Honesty: The Truth About Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame (Dis)Honesty: The Truth About Lies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til (Dis)Honesty: The Truth About Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar