Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » (Dis)Honesty: The Truth About Lies

(Dis)Honesty: The Truth About Lies

01/06/2016 | Flixfilm

Se (Dis)Honesty: The Truth About Lies på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Drama, News
Instruktør: Yael Melamede
Skuespillere: Dan Ariely
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Professor Dan Ariely undersøger sandheden om løgnen: Hvorfor lyver vi, hvornår lyver vi, og hvorfor lider samfundet både under kæmpeløgne og små hvide løgne?


Se (Dis)Honesty: The Truth About Lies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk(Dis)Honesty: The Truth About Lies havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om (Dis)Honesty: The Truth About Lies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til (Dis)Honesty: The Truth About Lies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til (Dis)Honesty: The Truth About Lies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at (Dis)Honesty: The Truth About Lies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar