Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disjointed

Disjointed

12/01/2018 | Flixfilm

Se Disjointed på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kathy Bates, Aaron Moten, Elizabeth Alderfer, Tone Bell
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: Mandarin, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Potaktivisten Ruth Whitefeather Feldman driver et marihuana-apotek og opfordrer sine loyale patienter til at slappe af og nyde det høje liv.

Disjointed (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Disjointed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Disjointed (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disjointed (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Disjointed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Disjointed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Disjointed

  1. Lea - kl. 09:53, 13-12-2019:

    Jeg elsker disjointed serien, jeg overdriver ikke hvis jeg siger jeg har set serien mindst 7 gange. Kommer der flere sæsoner?

    Skriv kommentar