Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Disobedience

Disobedience

15/03/2020 | Flixfilm

Se Disobedience på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sebastián Lelio
Skuespillere: Anton Lesser, Alessandro Nivola, Allan Corduner, Nicholas Woodeson
Spilletid: 114 min
Land: Ireland, UK, USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En fotograf fra New York vender tilbage til sin hjemby: et ortodokst jødisk samfund, der udstødte hende for mange år siden på grund af hendes følelser for en barndomsven.


Se Disobedience på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDisobedience havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Disobedience ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Disobedience herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Disobedience er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Disobedience stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar