Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse 10 film og serier skal du streame i december

Disse 10 film og serier skal du streame i december

27/11/2020 | Flixfilm

december film serier netflixDer findes allerede tusindvis af timers underholdning på Netflix, men streamingtjenesten fortsætter ufortrødent med at tilføje nye film og serier til udvalget.

Årets sidste måned er ingen undtagelse og i denne artikel har vi samlet 10 Netflix-titler – 6 film og 4 serier – som vi synes du skal streame i december.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i december; Kommende nyheder i december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til David Finchers stærkt imødesete spillefilm ‘Mank’ med Gary Oldman, som allerede har imponeret det globale anmelderkorps og George Clooneys post-apokalyptiske sci-fi-drama ‘The Midnight Sky’ som han selv har instrueret og har hovedrollen, samt dramaet ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ med Viola Davis og Chadwick Boseman. Sidstnævnte døde tidligere på året og det er dermed skuespillerens sidste film.

Herudover har Netflix premiere på den helt nye dansk mini-serie ‘Equinox’, der er en overnaturlig thriller med bl.a. Danica Curcic og Lars Brygmann.

Se de 10 film og serier som vi anbefaler du streamer i december, herunder;

Alien Worlds – Sæson 1

Denne serie tager udgangspunkt i livet på Jorden for i en blanding af fakta og fiktion at forestille sig liv på andre planeter i galaksen.

Den ufattelige dokumentarserie Alien Worlds kan ses fra den 2. december.

Mank

1930’ernes Hollywood revurderes med humoristiske øjne gennem den alkoholiserede manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz, mens han forsøger at færdiggøre Citizen Kane.

David Finchers nyeste film Mank har premiere på Netflix den 4. december.

Alice in Borderland – Sæson 1

En planløs gamer og hans to venner befinder sig i en parallel verden i Tokyo, hvor de bliver tvunget til at konkurrere i en række sadistiske lege for at overleve.

Den japanske fantasy-serie Alice in Borderland har premiere 10. december.

Canvas

Efter at have lidt et hjerteskærende tab kæmper en bedstefar for at genoptage sin passion for at male og bliver inspireret til igen at skabe noget.

Det fantasifulde animationseventyr Canvas lander på Netflix den 11. december.

The Prom

En gruppe arbejdsløse Broadway-stjerner sætter liv i kludene i en lille by i Indiana, da de hjælper en teenagepige, som bare gerne vil til skolebal med sin pigekæreste.

Den stjernespækkede musical-komedie The Prom har premiere 11. december.

Ma Rainey’s Black Bottom

Spændingerne og temperaturen stiger i et musikstudie i Chicago under en indspilningssession i 1927 med den iltre og frygtløse bluessangerinde Ma Rainey og hendes band.

Ma Rainey’s Black Bottom, som også er Chadwick Bosemans sidste film, kan ses fra den 18. december.

The Midnight Sky

En ensom videnskabsmand i Arktis haster med at kontakte et hold astronauter på vej hjem til en klode i mystisk kaos. George Clooney spiller hovedrollen og har instrueret.

Sci-fi-filmen The Midnight Sky har premiere 23. december.

Bridgerton – Sæson 1

Denne serie, der er inspireret af bestsellerromanerne af samme navn, følger de otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien i deres jagt på kærligheden.

Bridgerton, som er en romantisk, skandaløs og kvik serie, kan streames fra den 25. december.

Equinox – Sæson 1

Tyve år efter hun har været vidne til, at en bus fuld af studerende forsvandt, støder Astrid på en mand, hun genkender som et af ofrene, og begynder at efterforske sagen.

Se den nye danske serie Equinox på Netflix fra den 30. december.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i december? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere december-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i december1 kommentar til Disse 10 film og serier skal du streame i december

  1. Pia Ryhave - kl. 11:01, 30-11-2020:

    Equinox, uden tvivl ???

Skriv kommentar