Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse 7 film og serier skal du streame i januar

Disse 7 film og serier skal du streame i januar

29/12/2020 | Flixfilm

streame januar 2021Det nye år – 2021 – skulle meget gerne byde på flere positive nyheder end det forgangne.

Streamingtjenesten er i hvert fald klar til at viske tavlen ren med en masse nye nye film og serier.

I denne artikel har vi samlet 7 film og serier fra Netflix – 2 serier og 5 film, som vi synes du skal kaste dig over i løbet af årets første måned.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i januar; Kommende nyheder i januar.

Glæd dig blandt andet til den hårdslående actionfilm ‘Outside The Wire’ med Pilou Asbæk og Anthony Mackie, hvor en dronepilot sendes ind i en dødbringende kampzone for at finde en dommedagsenhed før oprørerne. Den Martin Scorsese-produceret ‘Pieces Of A Woman’ hvor parret Martha og Sean Carson oplever at deres vidunderlige hjemmefødsel går galt på værst tænkelige måde, er bestemtogså værd at streame.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover har Netflix premiere på ny dokumentarserie med Nicolas Cage, som er forbudt for børn! I programmet ser han nemlig nærmere på bandeordene “f*ck”, “sh*t”, “b*tch”, “d*ck”, “pu**y” og “damn.”

Se de 7 film og serier som vi anbefaler du streamer i januar, herunder;

Cobra Kai – Sæson 3

Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.

Se tredje sæson af Cobra Kai på Netflix fra den 1. januar.

History of Swear Words – Sæson 1

Nicolas Cage er vært i denne frække, sjove og fascinerende undervisningsserie om historien bag og effekten af nogle af de værste engelske bandeord.

Nicolas Cage bander sig igennem nyt History of Swear Words den 5. januar.

Pieces of a Woman

En tragisk hjemmefødsel tvinger en kvinde til at kæmpe med de alvorlige følelsesmæssige konsekvenser, idet den dybe sorg isolerer hende fra hendes partner og familie.

Se den prisvindende dramafilm Pieces of a Woman på Netflix Danmark fra den 7. januar.

Lupin – Sæson 1

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Den franske svindler-serie Lupin kan ses fra den 8. januar.

Outside the Wire

I en nær fremtid befinder en dronepilot sig i en krigszone, og sammen med en tophemmelig androide skal han udføre en mission for at stoppe et atomangreb.

Den hårdtslående actionfilm Outside the Wire med Anthony Mackie og Pilou Asbæk har premiere 15. januar.

The White Tiger

En ærgerrig chauffør for en indisk familie bruger sit gode hoved og udspekuleret list til at slippe ud af fattigdom og blive iværksætter. Baseret på bestsellerromanen.

Filmen The White Tiger kan streames fra den 22. januar.

The Dig

Mens 2. verdenskrig lurer, hyrer en rig enke en amatørarkæolog til at udgrave gravhøjene på hendes ejendom. Da de gør et historisk fund, giver ekkoet af Storbritanniens historie genlyd i en tid, hvor landets fremtid er usikker.

The Dig med Ralph Fiennes og Carey Mulligan har premiere den 29. januar.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i januar? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere januar-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i januar
Skriv kommentar