Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse familiefilm skal du streame i påsken

Disse familiefilm skal du streame i påsken

05/04/2023 | Flixfilm

Påskeferie nærmer sig og det betyder for manges vedkommende hygge med familien.

Skulle I blive trætte af at tale med hinanden har vi i denne artikel samlet 8 familiefilm, som vil underholde både de store og små. Alle filmanbefalingerne kan netop nu streames på Netflix.

Mød blandt andet en ekstraordinær pige med en skarp hjerne og en livlig fantasi, som tager sagerne i egen hånd, samt en ung mand der sammen med sine forældre begiver ud på en utrolig jagt for at finde sin hund og give den dens livsvigtig medicin.

Find de 8 filmanbefalinger for hele familien herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Yes Day

En mor og far, som plejer at sige nej, beslutter at sige ja til deres børns forslag – med enkelte grundlæggende regler – på en forrygende dag fyldt med sjov og eventyr.

Stream Yes Day på Netflix.

The Adam Project

Efter den tidsrejsende jagerpilot Adam Reed styrter ned i 2022, slutter han sig sammen med sig selv som 12-årig i en mission om at redde fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stream The Adam Project på Netflix.

Dog Gone

Da hans elskede hund forsvinder, begiver en ung mand sig sammen med sine forældre ud på en utrolig jagt for at finde hunden og give den livsvigtig medicin.

Find Dog Gone på Netflix.

Søuhyret

Da en ung pige gemmer sig om bord på en legendarisk monsterjægers skib, kommer de på en storslået rejse i ukendte farvande og skaber oven i købet historie.

Find Søuhyret på Netflix.

Enola Holmes

Mens hun leder efter sin forsvundne mor, må den ukuelige teenager Enola Holmes bruge sine detektivevner til at snyde sin bror Sherlock og hjælpe en lord på flugt.

Se Enola Holmes på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se på Netflix i april

Reddet af Ruby

En betjent drømmer om at blive en del af en hundepatrulje og slår sig sammen med en anden underdog: den kvikke og frække kennelhvalp Ruby. Baseret på en sand historie.

Stream Reddet af Ruby på Netflix.

Ønskedragen

Beslutsomme unge Din håber på genforenelse med sin barndomsven, da han møder en ønskedrage, som viser ham mulighedernes magi.

Se Ønskedragen på Netflix.

Matilda The Musical

En ekstraordinær pige med en skarp hjerne og en livlig fantasi tager sagen i egen hånd for at ændre sin historie – med mirakuløse resultater. Mød Matilda.

Se Matilda The Musical på Netflix.

Hvilke film og serier har du planlagt at streame i påsken? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar