Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse film og serier skal du se i august

Disse film og serier skal du se i august

30/07/2021 | Flixfilm

august stream film serier netflixSommerferien er stort set ovre og derfor er Netflix klar til at forsøde arbejdslivet med lidt underholdning.

Derfor har vi i denne artikel samlet syv kommende film og serier, der alle får premiere i august, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til ‘The Swarm’ hvor en enlig mor opdrætter græshopper som proteinrig kost – indtil hun opdager, at de er glade for blod. Stream også ‘Beckett’ hvor en amerikansk turist stikker af i Grækenland, da han efter en tragisk ulykke bliver rodet i ind i en politisk sammensværgelse, som bringer hans liv i fare.

Find de 7 streaming-tips herunder;

The Marksman

En marinesoldat, der er blevet landmand i Arizona, efterlader et blodigt spor i bestræbelserne på at beskytte en ung dreng på flugt fra dødsensfarlige narkobødler.

Premiere 3. august.

The Swarm

En enlig mor opdrætter græshopper som proteinrig kost, men har svært ved at få dem til at formere sig – indtil hun opdager, at de er glade for blod.

Premiere 6. august.

Zombieland: Double Tap

De fire zombiedræbere vender tilbage, og mens de tackler familiedrama og kæmper mod kødæderne, møder de flere overlevende og en ny race af udøde.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2022)

Premiere 9. august.

Beckett

En amerikansk turist stikker af i Grækenland, da han efter en tragisk ulykke bliver rodet i ind i en politisk sammensværgelse, som bringer hans liv i fare.

Premiere 13. august.

Brand New Cherry Flavor – Sæson 1

En filmproducent drager til Hollywood i starten af 1990’erne for at lave sin film, men falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Premiere 13. august.

Sweet Girl

Han mistede sit livs kærlighed til et medicinalfirmas grådighed, og hans datter mistede sin mor. Der er ingen retfærdighed. Lige nu.

Premiere 20. august.

The Witcher: Nightmare of The Wolf – Sæson 1

Vesemir flygter fra fattigdom, så han kan blive witcher og dræbe monstre mod betaling og for æren, men da en ny trussel dukker op, må han konfrontere sin fortids dæmoner.

Premiere 23. august.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i august? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere august-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i august.Skriv kommentar