Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se i juni

Disse film og serier skal du se i juni

30/05/2023 | Flixfilm
Se ‘The Witcher’ – sæson 3 på Netflix i juni.

Netflix har et erklæret mål om at være verdens førende streamingtjeneste for underholdning og derfor har et utal af film og serier premiere hver eneste måned.

Det gør det ikke altid nemt at finde ud af hvad man skal se! Derfor har vi i denne artikel samlet syv kommende film og serier, der alle får premiere i juni, som vi synes du skal prioritere at streame.

Har du brug for mere underholdning, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i august.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2023

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af ‘The Witcher’, som samtidig er Henry Cavills sidste sæson som Geralt af Rivia. Rollen overtages nemlig af Liam Hemsworth i sæson 4 – og sæson 5.

Læs mere og se trailers fra de syv titler nedenfor, som også byder på en nervepirrende afslutning af ‘Manifest’ og tech-paranoia med ‘Black Mirror’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find de 7 streaming-tips til juni herunder;

Manifest – Sæson 4 Del 2

Da et fly på mystisk vis lander, flere år efter det lettede, vender passagererne tilbage til en verden, der fortsatte uden dem, og møder en mærkelig, ny virkelighed.

Kan streames nu!

Artiklen fortsætter under annoncen

Arnold – Sæson 1

Denne dokumentarserie går tæt på Arnold Schwarzeneggers mangefacetterede liv og karriere – fra feteret bodybuilder til Hollywood-ikon og politiker.

Kan streames nu!

Tour de France: Unchained – Sæson 1

Denne serie følger flere cykelhold gennem tårer og triumf, mens de i 2022 konkurrerer om førstepladsen i verdens hårdeste cykelløb.

Kan streames nu!

Black Mirror – Sæson 6

Denne sci-fi-antologiserie i kølvandet på The Twilight Zone viser de mørke sider af teknologien og menneskets natur.

Premiere 15. juni

Extraction 2

Efter at have været døden nær tager elitesoldaten Tyler Rake på en ny, farlig mission, hvor han skal redde en skrupelløs gangsters familie ud af fængslet.

Premiere 16. juni

Voyagers

En ekspedition til en fremmed planet ender i kaos, da de unge passagerer opdager, at de bliver manipuleret gennem et kemisk stof.

Premiere 20. juni

The Witcher – Sæson 3

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Premiere 29. juni

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i juni? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere juni-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i juni.
Skriv kommentar