Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se i maj

Disse film og serier skal du se i maj

27/04/2024 | Flixfilm
Kommer snart på Netflix: ‘Bodkin’

Foråret er for alvor på vej, men hvis du foretrækker at opholde dig indendørs med film og serier, skal du ikke snydes.

Derfor har vi i denne artikel samlet seks titler – fire serier og to film – som alle får premiere i maj, og som vi mener, du absolut bør streame i stedet for at gense noget, du allerede har set!

Glæd dig blandt andet til den eksplosive ‘Atlas’, hvor Jennifer Lopez kaster sig ud i en vild kamp mod robotter og kunstig intelligens, som truer med at overtage verden og udgøre en trussel mod menneskehedens eksistens.

Hvis du er til emner, der er lidt mere nede på jorden, så se frem til Jeff Daniels i den dramatiske ‘En stor mand’, hvor han, som en succesfuld ejendomsudvikler, foretager nogle dårlige investeringer og derefter kæmper for at bevare sine penge og for at ingen opdager, at han er ved at miste fodfæstet.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i maj 2024

Maj byder også på nye afsnit af hit-serien ‘Bridgerton’, som endelig er tilbage efter to års ventetid. I sæson 3 har Penelope Featherington endelig opgivet sin langvarige forelskelse i Colin Bridgerton, efter at have hørt hans nedsættende ord om hende i sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dermed masser at streame på Netflix i maj – og der er meget mere i vente!

Se de seks titler, som vi synes, du skal streame herunder:

Psych – Sæson 1-8

Shawn Spencer synes at have et nærmest overnaturligt talent for at løse kriminalgåder – i en sådan grad at politiet begynder at benytte sig af hans evner som clairvoyant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 1. maj.

En stor mand – Sæson 1

Da en ejendomsmæglermogul fra Atlanta møder nådesløse modstandere og pludselig konkurs, begynder hans kamp tilbage mod toppen.

Premiere 2. maj.

Unfrosted

I en tid, hvor mælk og cornflakes dominerede morgenbordet, begynder en voldsom firmakamp om et revolutionerende nyt bagværk. En Pop-Tart-komedie fra Jerry Seinfeld.

Premiere 3. maj.

Bodkin – Sæson 1

En broget flok podcastere sætter sig for at efterforske mystiske forsvindinger fra årtier tilbage i en charmerende irsk by med mørke, rædselsfulde hemmeligheder.

Premiere 9. maj.

Bridgerton – Sæson 3

De otte tæt forbundne søskende i Bridgerton-familien søger kærligheden og lykken i Londons højere samfundslag. Inspireret at Julia Quinns bestsellerromaner.

Premiere 16. maj.

Atlas

En dygtig dataanalytiker (Jennifer Lopez) er modstander af AI, men indser, at teknologien nok er hendes eneste håb, da forsøget på at fange en vildfaren robot går galt.

Premiere 24. maj.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i maj? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.
1 kommentar til Disse film og serier skal du se i maj

  1. Dorte jensen - kl. 16:02, 28-04-2024:

    Please can you send twd it has been moved from hbo
    🇩🇰🇩🇰🙏🙏🤞

Skriv kommentar