Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se i november

Disse film og serier skal du se i november

04/11/2023 | Flixfilm

Årets afslutning nærmer sig så småt og Netflix har som sædvanligt gemt det bedste til sidst!

Derfor er streamingtjenesten klar med et imponerende line-up af nye film og serier, som får premiere i november.

I denne artikel har vi samlet otte spændende titler fra Netflix – tre serier og fem film, som snart vil blive tilgængelige, og som vi mener, du bør overveje at streame.

Hvis det ikke er nok, kan du også tjekke listen med 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i november ved at besøge dette link: Kommende nyheder i november.

Glæd dig særligt til premieren på David Finchers (‘Se7en’, ‘Fight Club’) længeventede ‘The Killer’ hvor Michael Fassbender spiller rollen som en lejemorder, der står over for en intens menneskejagt, kæmper mod sine arbejdsgivere og sig selv, og insisterer på, at det ikke er personligt.

Derudover kan du se frem til nye episoder af ‘The Crown’ og en filmatisering af ‘Alt det lys vi ikke ser’ (også kendt som ‘All The Light We Cannot See’), som er en storslået 2. verdenskrigsdrama med skuespillere som Hugh Laurie (‘The Night Manager’) og Mark Ruffalo (‘The Avengers’).

Nedenfor kan du se de otte Netflix-titler, som vi anbefaler dig at tjekke ud og streame i november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Englemageren

Da kriminalbetjenten Laura kaldes på arbejde efter at have været sygemeldt, begynder hendes jagt på en sadistisk seriemorder og hendes egne dæmoner.

Premiere 1. november.

All the Light We Cannot See

I de sidste dage af 2. verdenskrig møder en blind fransk kvinde og en tysk soldat hinanden. Baseret på Anthony Doerrs Pullitzer-vindende bestseller.

Premiere 2. november.

NYAD

Atleten Diana Nyad sætter sig som 60-årig for at opfylde en næsten umulig drøm, hun har haft hele livet: at svømme fra Cuba til Florida over mere end 160 km åbent hav.

LÆS OGSÅ:   'Black Mirror' vender tilbage med sæson 7

Læs vores anmeldelse af ‘NYAD’, som inden premieren på Netflix kan fanges i de danske biografer!

Premiere 3. november.

Uncharted

Den kække skattejæger Nathan Drake og hans mentor Sully drager ud på et farefyldt og verdensomspændende eventyr i jagten på Magellans forsvundne guld.

Premiere 6. november.

The Killer

Michael Fassbender spiller hovedrollen som den unavngivne lejemorder, der efter en skæbnesvanger nærved-ulykke kæmper mod sine arbejdsgivere og sig selv på en international menneskejagt, som han insisterer på ikke er personlig.

Læs vores anmeldelse af ‘The Killer’ – Vi kan godt afsløre at den ligge højt på karakterskalaen!

Premiere 10. november.

The Crown – Sæson 6 del 1

Disse første fire episoder af den nye sæson skildrer et blomstrende forhold mellem Prinsesse Diana og Dodi Fayed, før en skæbnesvanger køretur får frygtelige konsekvenser.

Premiere 16. november.

Rustin

Aktivisten Bayard Rustin bliver mødt med racisme og homofobi i sit arbejde med at ændre borgerrettighederne gennem marchen mod Washington i 1963.

Premiere 17. november.

Squid Game: The Challenge – Sæson 1

Fordybet i “Squid Game”-verdenen sætter 456 rigtige spillere deres evner – og figur – på den ultimative prøve for en skelsættende præmie på 4,56 millioner dollars.

Premiere 22. november.

Hvilke Netflix-titler ser du dig mest frem til at streame på Netflix i november? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere kommende film og serier på Netflix Danmark her: Nyheder på Netflix i november
1 kommentar til Disse film og serier skal du se i november

  1. Akhanda Arnberg - kl. 10:02, 28-10-2023:

    Hvorfor får vi ikke mere af Outlander i Danmark?

Skriv kommentar