Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i december

Disse film og serier skal du se på Netflix i december

03/12/2022 | Flixfilm
Kommer i december: The Witcher: Blood Origin.

Snart er det tid til at byde velkommen til et nyt år, men inden vi når så langt vil streamingtjenesten Netflix forkæle alle deres medlemmer med en masse nye og spændende film og serier.

I denne artikel have vi samlet 8 underholdende og seværdige titler, som vi anbefaler du streamer i denne måned.

4 film og 4 serier er blandt vores anbefalinger, men hvis det ikke er nok kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i december; Nyheder på Netflix i december.

Glæd dig blandt andet til Guillermo del Toros eventyrlige ‘Pinocchio’ og den stjernespækkede efterfølger til Rian Johnsons ‘Knives Out’ fra 2019, ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, som har Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kate Hudson og Dave Bautista, samt mange flere på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2022

Det er også i december, at Netflix har premiere på prequel-serien ‘The Witcher: Blood Origin’ som er baseret på monsterhittet ‘The Witcher‘ og selvsamme univers.

Vi har valgt ikke at medtage julefilm på denne liste, men der kommer mange nye, som kan ses på listen her: 12 nye julefilm på Netflix.

Se de otte Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i december, herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Warriors of Future

Da en meteor med en destruktiv plante rammer Jorden, får en selvmordspatrulje til opgave at redde deres postapokalyptiske by fra det totale sammenbrud.

Den dystopiske actionfilm Warriors of Future kan streames nu.

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Den Oscar-belønnede filmskaber Guillermo del Toro genopfinder den klassiske historie om trædukken, der vækkes til live, i denne smukke, musikalske stop-motion-film.

Se Guillermo del Toro’s Pinocchio på Netflix. Læs anmeldelse af filmen.

Gudetama: An Eggcellent Adventure – Sæson 1

Gudetama, det dovne æg, tager modvilligt på sit livs eventyr sammen med Shakipiyo, en nyudklækket kylling, der er fast besluttet på at finde deres mor.

Den nuttede Gudetama kan streames nu.

The Recruit – Sæson 1

En nyansat advokat i CIA bliver hovedkulds kastet ind i den farlige internationale spionverden, da en tidligere agent truer med at afsløre bureauets hemmeligheder.

Agentserien The Recruit kan streames nu.

Alice in Borderland – Sæson 2

En planløs gamer og hans to venner befinder sig i en parallel verden i Tokyo, hvor de bliver tvunget til at konkurrere i en række sadistiske lege for at overleve.

Anden sæson af Alice in Borderland har premiere 22. december.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Den verdenskendte detektiv Benoit Blanc tager til Grækenland for at opklare et mysterium, der udspiller sig omkring en milliardær og hans brogede venneskare.

Den stjernespækkede efterfølger til Knives Out fra 2019 får premiere den 23. december.

The Witcher: Blood Origin – Sæson 1

Mere end tusind år før begivenhederne i The Witcher går syv udstødte fra elververden sammen på en mission mod et magtfuldt imperium.

Prequel-serien til The Witcher kan ses fra den 25. december.

White Noise

Denne morsomme og rædselsvækkende fortælling følger en moderne amerikansk families forsøg på at håndtere hverdagens konflikter, samt en apokalypse.

Noah Baumbachs kritikerroste White Noise har premiere 30. december.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i december? Skriv dine julefavoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere december-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i december
Skriv kommentar