Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i juni

Disse film og serier skal du se på Netflix i juni

28/05/2021 | Flixfilm

film serier netflix juniSelvom at sommeren så småt begynder at trænge sig på har Netflix stadig en masse ny underholdning i posen.

I denne artikel har vi samlet de titler, som vi mener, at du skal prioritere at streame i løbet af juni – blandt de utallige nyheder, der kommer.

Anbefalingerne består af 4 serier og 4 film, og der skulle gerne være noget for hele familien, da streamingnyhederne spænder fra komedie, drama og action.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2021

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af successerien ‘Lupin’ hvor gentlemantyven Assane Diop atter drager ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der skete mange år tilbage. Se også den hæsblæsende og handlingsmættede hævnthriller hvor en pensioneret lejemorder tager hævn over sin dødsensfarlige stedbror.

Find de 8 streaming-tips herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

StartUp – Sæson 1-3

Et forsøg på at hvidvaske stjålne penge finansierer en kryptovaluta, som får iværksættere til at drive forretning med en korrupt FBI-agent og en bande fra Miami.

Premiere 1. juni

Artiklen fortsætter under annoncen

Sweet Tooth – Sæson 1

På et farefuldt eventyr i en postapokalyptisk verden søger en elskelig dreng, der er halvt menneske og halvt rådyr, efter en ny begyndelse sammen med en barsk beskytter.

Premiere 4. juni

Xtreme

I denne hæsblæsende og handlingsmættede thriller tager en pensioneret lejemorder – sammen med sin søster og en vanskelig teenager – hævn over sin dødsensfarlige stedbror.

Premiere 4. juni

Awake

Efter en global begivenhed fjerner menneskehedens evne til at sove, kæmper en ekssoldat for at redde sin familie, mens hendes sind og samfundet er på vej mod kaos.

Premiere 9. juni

Lupin – Sæson 2

Inspireret af Arsène Lupins eventyr drager gentlemantyven Assane Diop ud for at hævne sin far for en uretfærdighed, der blev begået af en velhavende familie.

Premiere 11. juni

Fatherhood

En enkemand og nybagt far kæmper med tvivl, frygt, hjertesorger og beskidte bleer, mens han alene tager sig af sin datter. Baseret på en sand historie.

Premiere 18. juni

Black Summer – Sæson 2

I de mørke, tidlige dage af en zombieapokalypse finder komplet fremmede sammen for at finde den styrke, de har brug for til at overleve og komme tilbage til deres kære.

Premiere 17. juni

The Last Black Man in San Francisco

Jimmie beslutter sig for at udleve drømmen og flytter ind i sin bedstefars hjem med sin ven da han er træt af at se sin by ramt af gentrificering.

Premiere 30. juni

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i juni? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere juni-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i juni.
Skriv kommentar