Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i maj

Disse film og serier skal du se på Netflix i maj

30/04/2021 | Flixfilm

maj film serier netflixDet er ikke altid nemt at bestemme hvad man skal streame på Netflix og derfor er det heldig at streamingtjenesten i denne uge netop har lanceret funktionen “Afspil noget“, som automatisk vælger en film eller serier.

Det er dog ikke altid man kan stole på teknologien og derfor har vi i denne artikel samlet ni kommende film og serier, der alle får premiere i maj, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til den psykologiske thriller ‘The Woman In The Window’ hvor en psykolog bliver besat af at observere naboerne — og af at opklare en brutal forbrydelse, hun ser fra sit vindue. Se også Quentin Tarantino hovedrystende mesterværk ‘Once Upon A Time…In Hollywood’ som har Leonardo DiCaprio og Brad Pitt på rollelisten, samt Zack Snyders stærkt imødesete zombiefilm ‘Army of the Dead.

Find de 9 streaming-tips herunder;

Midsommar

En sørgende kvinde tager med sin kæreste og hans kollegaer til en fjerntliggende svensk landsby, der ikke er så idyllisk, som den ser ud til.

Premiere 1. maj

Downton Abbey

Spol tiden tilbage med familien Crawley og deres tjenestefolk, mens de forbereder sig til en ny epoke og et royalt besøg. Men selv perfekte planer kan gå i vasken.

Premiere 3. maj

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Son of Sam-sagen blev en livslang besættelse for journalisten Maury Terry, der blev overbevist om, at mordene havde forbindelse til en satanisk kult.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 25 – 2021)

Premiere 5. maj

Jupiter’s Legacy – Sæson 1

De er den første generation af superhelte. Men spændingerne stiger, da de giver stafetten videre til deres børn – og de gamle regler ikke længere gælder.

Premiere 7. maj

The Woman In The Window

En psykolog, hvis agorafobi tvinger hende til at blive derhjemme, bliver besat af at observere naboerne — og af at opklare en brutal forbrydelse, hun ser fra sit vindue.

Premiere 14. maj

Love, Death & Robots – Sæson 2

Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.

Premiere 14. maj

Army of the Dead

Efter et zombie-udbrud i Las Vegas satser en gruppe lejesoldater alt og vover sig ind i karantænezonen for at gennemføre deres største kup nogensinde.

Premiere 21. maj

Once Upon a Time in Hollywood

Det er 1969. En tv-skuespiller og hans ven og stunt-dobbelt ven overvejer deres næste træk i et LA i forandring, da scenens hotteste par flytter ind ved siden af.

Premiere 27. maj

Lucifer – Sæson 5b

Det er kedeligt at være Helvedes herre, så Djævelen flytter til Los Angeles, åbner en natklub og bliver makker med en kriminalbetjent.

Premiere 28. maj

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i maj? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere maj-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i april.    Skriv kommentar