Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i marts

Disse film og serier skal du se på Netflix i marts

18/03/2023 | Flixfilm
Se ‘Luther: The Fallen Sun’ på Netflix i marts.

Netflix’ enorme udvalg vokser hele tiden med nye seværdige film og serier.

Der er nu et utal af titler – næsten 4000 film og serier – og der må derfor altid være noget interessant at streame på streamingtjenesten – uanset om man er til krimi, action, komedie eller drama. Der er noget for enhver smag!

I denne artikel have vi samlet 7 film og serier – som vi anbefaler at du streamer i marts.

Glæd dig blandt andet til efterfølgeren ‘Murder Mystery 2’ hvor Adam Sandler og Jennifer Aniston er tilbage som håbløse detektiver, da en af deres venner bliver bortført, samt nye afsnit af de populære serier ‘You’, ‘Outlander’, ‘Shadow and Bone’ og femte og sidste sæson af ‘The Last Kingdom’.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de syv titler, som vi synes du skal se herunder;

The Last Kingdom – Sæson 5

Alfred den Store forsvarer sit kongedømme imod fjenden fra Norden, og Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

Kan streames nu!

Artiklen fortsætter under annoncen

Outlander – Sæson 6

Denne storslåede fortælling er en tilpasning af Diana Gabaldons populære romantiske fantasyromaner og handler om to elskende i hver sin tidsalder.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Kan streames nu!

You – Sæson 4, Del 2

En charmerende boghandler er besat af en spirende forfatter og vil gøre hvad som helst for at blive en del af hendes liv.

Kan streames nu!

Luther: The Fallen Sun

Den geniale, men vanærede betjent John Luther hjemsøges af et uopklaret mord og bryder ud af fængslet for at fange en sadistisk seriemorder.

Kan streames nu!

Shadow and Bone – Sæson 2

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Kan streames nu!

The Night Agent

En årvågen FBI-agent besvarer et opkald på en nødlinje, som placerer ham midt i en dødelig konspiration, der involverer en muldvarp i Det Hvide Hus.

Premiere 23. marts

Murder Mystery 2

Nick og Audrey Spitz har nu oprettet deres eget detektivbureau og ender midt i en international efterforskning, da en af deres venner bliver bortført.

Premiere 31. marts

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i marts? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere kommende nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i marts.
Skriv kommentar