Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i næste måned

Disse film og serier skal du se på Netflix i næste måned

29/01/2022 | Flixfilm

februar netflix film serier

Vi er godt i gang med 2022 og uanset hvordan tingene udvikler sig i løbet af februar – med tanke på corona – er streamingtjenesten Netflix i hvert fald klar til at fyre op for hjemmeunderholdningen.

I denne artikel have vi samlet 7 anbefalelsesværdig film og serier – som vi gerne vil slå et slag for at du streamer i februar.

Har du brug for mere, kan du her se 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i januar; Kommende nyheder i februar.

Glæd dig blandt andet til den nye actionfyldte saga Vikings: Valhalla, der foregår mere end hundrede år efter afslutningen på den originale Vikings-serie. Stream også den finurlige BigBug, der er skabt af manden bag den prisbelønnede Amélie, som foregår i 2045 hvor menneskene har ladet kunstig intelligens overtage de fleste opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil også gerne slå et slag for den nye Texas Chainsaw Massacre, som får premiere den 18. februar, men eftersom Netflix endnu ikke har frigivet en trailer til gyseren, så har vi udeladt den fra artiklen.

Se de syv Netflix-titler, som vi anbefaler du streamer i februar herunder;

The Tinder Swindler

Han udgav sig for at være jetsetter og diamantmogul, da han efterstræbte kvinder på nettet og snød dem for millioner af dollars. Nu søger nogle af ofrene hævn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den neglebidende dokumentarserie The Tinder Swindler har premiere 2. februar.

Murderville – Sæson 1

Den excentriske detektiv Terry Seattle hjælper helt uforberedte kendisser med at efterforske en række mord i denne improviserede krimikomedie.

Murderville med Will Arnett i hovedrollen kan streames fra den 3. februar.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Looop Lapeta

Da Savis kæreste mister en gangsters penge, må hun løbe om kap med tiden for at redde situationen – men først skal hun slippe ud af en mystisk tidssløjfe.

Den indiske spionkomedie Looop Lapeta lander på Netflix Danmark 4. februar.

BigBug

I 2045 har menneskene ladet kunstig intelligens overtage de fleste opgaver, selv den nostalgiske Alice. Da robotterne gør oprør, er det androider, der låser hendes døre.

BigBug, som er skabt af manden bag Amélie, har premiere på Netflix 11. februar.

Fistful of Vengeance

En hævnmission bliver en kamp for at redde verden fra en ældgammel trussel, da lejemorderen Kai, der har superkræfter, opsporer en morder i Bangkok.

Den hæsblæsende Fistful of Vengeance har premire den 17. februar.

The Cuphead Show! – Sæson 1

Følg de narrestreger, den impulsive Cuphead og hans letpåvirkelige bror, Mugman, laver i denne animationsserie baseret på det populære videospil.

Se den finurlige The Cuphead Show! på Netflix Danmark fra den 18. februar.

Vikings: Valhalla – Sæson 1

En ny saga begynder 100 år efter den originale series slutning. Den dramatiserer livet hos de mest berømte vikinger nogensinde.

Den episke vikingesaga Vikings: Valhalla har premiere 25. februar.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i februar? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere februar-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i februar.
1 kommentar til Disse film og serier skal du se på Netflix i næste måned

  1. Aka Lund - kl. 11:26, 31-01-2022:

    Vikings

Skriv kommentar