Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i november

Disse film og serier skal du se på Netflix i november

29/10/2021 | Flixfilm

RN 20201012 30091r2

Medlemmerne strømmer fortsat til Netflix, som kvitterer med timevis af ny underholdning hver eneste måned.

Den sidste måned inden at alt omhandler jul og gaver er ingen undtagelse og i denne artikel har vi samlet 8 titler – 6 film og 2 serier – som vi synes du skal streame i løbet af måneden.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i november 2021

Glæd dig blandt andet til den mest actionfyldte og dyreste film Netflix har lavet til dato; ‘Red Notice’ som har Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollerne. Det er et hæsblæsende actioneventyr som følger jagten på verdens mest eftersøgte kunsttyv.

Herudover kan du se frem til den nye mini-serie ‘True Story’, om en verdensberømt komiker (Kevin Hart) hvis karriere er i fare efter at hans bror (Wesley Snipes) truer med at sabotere mere end blot hans succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle streaming-anbefalingerne herunder.

1917

Under 1. verdenskrig prøver to britiske soldater at krydse fjendens linjer for at levere en besked, som kan redde den enes bror og hundredvis af andre soldater.

Premiere 1. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Harder They Fall

Banditten Nat Love rider ud på et hævntogt med sin bande for at stoppe fjenden Rufus Buck, en nådesløs forbryderboss, der lige er sluppet ud af fængslet.

Premiere 3. november.

Red Notice

En profilekspert fra FBI, der jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, bliver hans modstridende partner i jagten på en snedig forbryder, der altid er et skridt foran.

Premiere 12. november.

Nocturnal Animals

Da galleriejeren Susan læser sin eksmands voldelige romanudkast, skaber det ubalance i hendes liv og sætter alting på hovedet for hende, mens fortiden bliver gransket.

Premiere 14. november.

Cowboy Bebop – Sæson 1

Dusørjægerne Spike, Jet og Faye har masser af stil, men nul kontanter, og nu leder de efter jobs overalt i solsystemet. Men kan de løbe fra Spikes fortid?

Premiere 19. november.

Tick, tick…BOOM!

Op til sin 30-års fødselsdag tumler en lovende ung komponist med kærlighed, venskab og det hårde kunstnerliv i New York.

Premiere 19. november.

True Story – Sæson 1

En verdensberømt komiker søger desperat efter en udvej, efter en nat i Philadelphia sammen med broren truer med at sabotere mere end blot hans succes.

Premiere 24. november.

A Beautiful Day in the Neighborhood

Forfatteren Lloyd Vogel danner et venskab med den berømte børne-tv-vært Fred Rogers og lærer at slutte fred med sin smertefulde fortid.

Premiere 29. november.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i november? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere november-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i november.
Skriv kommentar