Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du se på Netflix i september

Disse film og serier skal du se på Netflix i september

31/08/2021 | Flixfilm

september netflix

Hver måned kommer der nye film og serier på Netflix, og årets første officielle efterårsmåned er ingen undtagelse!

I denne artikel har vi samlet 10 film og serier fra Netflix – 5 serier og 5 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i september; Kommende nyheder i september.

Glæd dig blandt andet til den sidste sæson af den vanvittigt populære serie ‘Papirhuset’, som denne gang er i København! Glæd dig også til den nye danske serie ‘Kastanjemanden’, som er en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderroste roman af samme navn hvor politiet på en stormfuld oktober-morgen gør en forfærdelig opdagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover kan du se de anmelderroste film ‘The Lighthouse’ med Robert Pattinson og Willem Dafoe, ‘Honey Boy’ med Shia LaBeouf, samt actioneventyret ‘Jumanji: The Next Level’, som nok ikke behøver nærmere introduktion.

Se de ti Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i september, herunder;

Papirhuset – Sæson 5

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 3. september.

The Lighthouse

En fyrtårnspasser fra 1890’ernes New England får mistanke om, at hans garvede partner er en farlig psykopat – men han har også selv nogle hemmeligheder.

Premiere 8. september.

Lucifer – Sæson 6

Lucifer fik sin forfremmelse, men vil han egentlig have jobbet? Chloe forbereder sig på at forlade efterforskergerningen, Amenadiel bliver en del af LAPD og meget mere.

Premiere 10. september.

Kate

En nådesløs snigmorder, der er blevet dødeligt forgiftet på sit allersidste job, har mindre end et døgn i Tokyo til at finde ud af, hvem der bestilte opgaven og få hævn.

LÆS OGSÅ:   Jeff Daniels som skruppelløs boligspekulant i miniserien 'En stor mand'

Premiere 10. september.

Honey Boy

En filmstjerne, som kæmper med misbrug, ser tilbage på sin barndom med sin uforudsigelige far, en tidligere rodeoklovn.

Premiere 13. september.

Squid Game – Sæson 1

Hundredvis af spillere i pengenød siger ja til en mystisk invitation om at dyste i børnelege. Der venter en fristende præmie, men indsatsen er høj.

Premiere 17. september.

Jumanji: The Next Level

Da Spencer forsvinder, går det op for Martha, Bethany og Fridge, at de må tilbage til Jumanji for at finde ham, men noget går galt.

Premiere 20. september.

The Starling

En kvinde, der tilpasser sig livet efter et tab, kæmper med en livlig fugl, der har overtaget hendes have – samt en mand, der kæmper for at finde en vej frem.

Premiere 24. september.

Midnight Mass – Sæson 1

En ung karismatisk præsts ankomst afstedkommer fantastiske mirakler, ildevarslende mysterier og fornyet religiøs entusiasme i en hensygnende by desperat efter troen.

Premiere 24. september.

Kastanjemanden – Sæson 1

En ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads, og en af hendes hænder mangler. Over hende hænger en lille kastanjemand.

Premiere 29. september.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i september? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere september-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i september
Skriv kommentar