Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame hvis du vil i julestemning

Disse film og serier skal du streame hvis du vil i julestemning

09/11/2021 | Flixfilm

jul film serier netflix 2021

På Netflix kan du finde lige de film og serier, du har brug for, så du kan lade op til en dejlig jul.

Se de klassiske favoritter igen og igen, eller opdag nogle helt nye.

En række spritnye titler vil nemlig have premiere, herunder den danske serie ‘Nisser’, der handler om en familie på fire, der tager til en dansk ø for at holde jul – indtil datteren finder og tager en vaskeægte babynisse med hjem og sætter alles liv i fare. Eller du kan kaste dig ud i begge sæsoner af den klassiske norske serie ‘Hjem til jul’, der handler om Johannes søgen efter kærlighed.

Få mere inspiration til julehyggen her: Netflix er klar til jul med 22 magiske nyheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom i julestemning med disse 8 nye og kommende Netflix-titler;

A Boy Called Christmas Stills Press Photos 3738x1937 ABBC 03.pkytcwjuyb

Drengen, de kaldte Jul

I denne julefilm møder vi Nikolas – en helt almindelig dreng, der drager ud på et ekstraordinært eventyr i det snedækkede nord på jagt efter sin far. Faderen selv er på jagt efter et magisk land beboet af nisser, Elfhelm. Sammen med det stædige rensdyr Blitzen og hans loyale kælemus opdager Nikolas, at intet er umuligt – i denne magiske, komiske og kærlige julehistorie.

Premiere den 24. november

Artiklen fortsætter under annoncen

robinRobinStills stillsMac mac020 v002

Robin Rødkælk

En stop-motion-kortfilm og julespecial fra Aardman Animations. Fordi hendes æg ved et tilfælde ruller ind på en losseplads, bliver rødkælken Robin opdraget af en kærlig musefamilie. I takt med at hun bliver ældre, bliver deres forskelligheder mere tydelige. Robin begiver sig ud i kuppet over dem alle for at bevise over for familien, at hun kan være en god mus – men finder til sidst ud af, hvem hun virkelig er.

Premiere den 24. november

Elves 102 Unit 00109

Nisser – Sæson 1

I håbet om at genfinde hinanden over julen rejser en familie på fire til en afsides dansk ø. Her opdager de dog snart, at øen er styret af beboere, der lever i et stærkt religiøst fællesskab i samhørighed med farlige væsener i skoven, som viser sig at være … nisser. Virkelige, uhyggelige nisser, der inspirerede de folkesagn og myter, vi alle kender. Da pigen i familien finder en babynisse og tager den med hjem, bryder hun uforvarende balancen og kaster alle på øen ud i en livsfarlig kamp om tro, håb og ren overlevelse.

Premiere den 28. november

SATW 20210407 Unit 02569r2

Single All the Way

Peter (Michael Urie) er desperat efter at undgå familiens dom over hans evige singlestatus, så han overbeviser sin bedste ven, Nick (Philemon Chambers), om at spille hans kæreste, da han skal hjem på juleferie. Men da Peters mor (Kathy Najimy) sætter ham op på en blind date med den smukke træner James (Luke Macfarlane), går alting galt.

Premiere den 2. december

amilkilometrosdelanavidad 221220 andrepaduano a00060

1000 km fra julen

Et juleeventyr, en romantisk komedie og en historie om en mand i trediverne, som – modvilligt – lærer, hvordan man kommer i julestemning.

Premiere den 24. december

Johanne Cake1x1.fkpu3vm7f.f3wvusv4f

Hjem til jul – Sæson 1 og 2

30-årige Johanne oplever at være den eneste single blandt hendes venner og familie. De konstante kommentarer om hendes singleliv og samfundets forventninger til, hvad der skaber den perfekte jul, begynder at gå hende på. Med kun 24 dage tilbage sætter Johanne alt ind på at finde ’den eneste ene’, som hun kan tage med hjem til jul. I denne romantiske julekomedie kan du også opleve danske Ghita Nørby i rollen som Johannes patient.

Kan streames nu.

JJ D6 GG 150 R

Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr

Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr er et musikalsk eventyr, en visuel fest og et friskt, energisk pust for hele familien. I byen Cobbleton følger vi den legendariske legetøjsmager Jeronicus Jangle (Forest Whitaker), der har huset fuld af fantastiske opfindelser. Da hans betroede lærling (Keegan Michael-Key) stjæler den mest værdifulde opfindelse af dem alle, er det op til hans lige så skarpe og opfindsomme barnebarn (Madalen Mills) – og en længe glemt opfindelse – at læge gamle sår og genoplive magien.

Kan streames nu.

Klaus20 20Production20Stills20 20014

Klaus

Jesper (Jonatan Spang) er postakademiets værste studerende, og som straf bliver han udstationeret på en iskold ø over polarcirklen, hvor de lokale beboere bruger det meste af deres tid på at bekrige hinanden. Netop som Jesper er ved at give op, møder han den lokale lærer Alva (Christiane Schaumburg-Müller), som bliver hans ven og allierede. Han møder også Klaus (Lars Mikkelsen), en mystisk tømrer, der bor alene i en hytte fyldt med håndlavet legetøj. Disse venskaber bringer latteren tilbage til Smeerensburg og skaber et miljø med generøse naboer, magisk lærdom og omhyggeligt ophængte julesokker på kaminhylden.

Kan streames nu.

Hvilke julefilm og serier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar