Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i april

Disse film og serier skal du streame i april

30/03/2021 | Flixfilm

Disse film og serier skal du streame i april 2021Vi elsker Netflix, men det er ikke altid nemt at finde ud af hvad man skal se!

Derfor har vi i denne artikel samlet ni kommende film og serier, der alle får premiere i april, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Er det ikke nok, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til ‘Shadow and Bone’, der er baseret på Leigh Bardugos bestsælgende Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), som foregår i den krigshærget verden Ravka, hvor den ensomme og forældreløse soldat Alina Starkov opdager en enestående evne, som kan være nøglen til frigørelsen på hendes land.

Find de 9 streaming-tips herunder;

Sleepers

Fire drengen fra bydelen Hell’s Kitchen i New York ender på en ungdomsanstalt, hvor en grusom vagt misbruger dem. Flere år senere tager to af dem hævn.

Kan streames fra den 1. april.

Concrete Cowboy

En oprørsk teenager tilbringer sommeren hos sin far, som han ikke kender særlig godt, og finder slægtskab blandt en sammentømret gruppe sorte cowboys i Philadelphia.

Kan streames fra den 2. april.

This Is A Robbery: The World’s Biggest Art Heist – Sæson 1

I 1990 fupper to mænd forklædt som politimænd sig ind på et museum i Boston og stjæler kunst for en formue. Kom med helt tæt på denne dristige og famøse forbrydelse.

Kan streames fra den 7. april.

Thunder Force

To barndomsvenner genforenes som en umage superhelteduo, da den ene opfinder en opskrift, der giver almindelige mennesker superkræfter.

LÆS OGSÅ   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Kan streames fra den 9. april.

Love and Monsters

For syv år siden overlevede han monsterapokalypsen. Den elskelige og uheldige Joel forlader sin bunker og begiver sig afsted for at blive genforenet med sin eks.

Kan streames fra den 14. april.

Dad Stop Embarrassing Me! – Sæson 1

En enlig far og ejer af et kosmetikmærke lærer nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.

Kan streames fra den 14. april.

Stowaway

På en mission til Mars må en tremandsbesætning træffe et umuligt valg, da en ekstra passager sætter alles liv på spil

Kan streames fra den 21. april.

Shadow And Bone – Sæson 1

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Kan streames fra den 23. april.

Sonic the Hedgehog

En sheriff i en lille by hjælper et fremmed pindsvin med supersonisk hastighed at stikke af fra en gal læge, der ønsker skabningens særlige kræfter til at dominere verden.

Kan streames fra den 27. april.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i april? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere april-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i april.Skriv kommentar