Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i februar

Disse film og serier skal du streame i februar

29/01/2023 | Flixfilm
Se Crisis på Netflix i februar.

Selvom at dagene er blevet længere og lysere, så er vejret ingenlunde til udendørsaktiviteter, og derfor er det heldigt, at streamingtjenesten Netflix er klar til at diske op med en masse nye film og serier.

Der kommer af underholdning i februar, men i denne artikel har vi fundet frem til 7 titler, som du skal glæde dig ekstra meget til.

5 film og 2 serier er blandt vores anbefalinger, men hvis det ikke er nok kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på streamingtjenesten i løbet af februar; Kommer snart på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i februar 2023

Glæd dig blandt andet til actionthrilleren ‘Bushwick’ hvor en kandidatstuderende og en tidligere marinesoldat bliver et usandsynligt team i en kamp om overlevelse, da deres mangfoldige nabolag belejres af en mystisk milits, samt krimifilmen ‘Crisis’ med Gary Oldman og Armie Hammer og den dødbringende opioidepidemi som udgangspunkt.

Det er også i februar at der kommer nye episoder af de populære serier ‘You’ og ‘Outer Banks’.

Find de 7 film og serier som vi anbefaler du ser på Netflix i februar, herunder;

Crisis

En narkobetjent, der arbejder undercover, en forsker og en sørgende singlemors historier tager alle udgangspunkt i den dødbringende opioidepidemi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Crisis fra den 3. februar.

You – Sæson 4

Joe vil gerne væk, men Forty insisterer på, at de færdiggør deres manuskript. Da presset stiger, forårsager Fortys overdrevne stressreaktioner en rædsom nat.

Premiere 9. februar.

Your Place or Mine

Debbie og Peter er bedste venner og hinandens modsætninger. Da de bytter bolig for en uge, får de et smugkig ind i hinandens liv, som måske åbner en dør for kærligheden.

Your Place or Mine kan streames fra den 10. februar.

Bushwick

Da deres mangfoldige nabolag belejres af en mystisk milits, bliver en kandidatstuderende og en tidligere marinesoldat et usandsynligt team i en kamp om overlevelse.

Stream Bushwick den 16. februar.

Fear and Loathing in Las Vegas

I denne kultfilm tager en sportsjournalist og hans samoanske advokat på en psykedelisk tredages tur fra Los Angeles til Las Vegas.

Kultklassikeren har premiere på Netflix den 16. februar.

Outer Banks – Sæson 3

På en ø med både rige og fattige får teenageren John B sine tre bedste venner til at hjælpe med at finde en gammel skat, som har forbindelse til hans fars forsvinden.

Premiere 23. februar.

We Have a Ghost

En familie flytter ind i et hus, der hjemsøges af et spøgelse med en dyster fortid. Snart bliver familien berømt på internettet – og mål for et skummelt statsligt organ.

Familiegyseren We Have a Ghost har premiere den 24. februar.

Hvilke film og serier ser du allermest frem til at streame på Netflix i februar? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet.

Find mange flere kommende film- og serienyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i februar.
Skriv kommentar