Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i januar

Disse film og serier skal du streame i januar

01/01/2023 | Flixfilm

Kommer på Netflix: Freaky

Corona, krig og inflation. 2022 har været sindsoprivende, men ikke et særligt positivt år.

2023 byder forhåbentlig på flere gode end dårlige nyheder, og streamingtjenesten Netflix er i hvert fald klar til at starte på en frisk.

I denne artikel har vi samlet 7 film og serier – 2 serier og 5 film, som vi synes du skal kaste dig over i løbet af årets første måned.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i januar; Kommende nyheder i januar.

Glæd dig blandt andet til den bestialske krimifilm ‘The Pale Blue Eye’, som har superstjernen Christian Bale i hovedrollen, som en pensioneret detektiv, der skal løse et uhyggeligt mordmysterium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eddie Murhpy og Jonah Hill er også tilbage i komediefilmen ‘You People’, mens at Nicolas Winding Refn er tilbage med sin første danske serie ‘Copenhagen Cowboy’ efter mere end 15 år i udlandet.

Se de 7 film og serier som vi anbefaler du streamer i januar, herunder;

Kaleidoscope – Sæson 1

En mestertyv og hans team forsøger et storslået og udspekuleret kup til en værdi på 7 mia. dollars, men bedrag, grådighed og andre trusler underminerer deres planer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 1. januar

Copenhagen Cowboy – Sæson 1

En kvinde med mystiske overnaturlige evner er hele livet igennem blevet solgt som menneskelig lykkeamulet. Nu søger hun hævn over dem, der har gjort hende fortræd.

LÆS OGSÅ:   Netflix dropper Kathryn Bigelows thriller 'Aurora'

Premiere 5. januar

The Pale Blue Eye

En pensioneret detektiv rekrutterer en skarpsindig West Point-kadet ved navn Edgar Allan Poe til at hjælpe ham med at løse et uhyggeligt mordmysterium på U.S. Military Academy.

Premiere 6. januar

The King of Staten Island

Efter at have kæmpet siden hans far, der var brandmand, døde for år tilbage, kører en tatovørs liv af sporet, da hans mor begynder at date en anden brandmand.

Premiere 12. januar

Freaky

En upopulær high school-elev bytter på magisk vis krop med en midaldrende seriemorder og finder ud af, at hun kun har 24 timer til at bryde forbandelsen.

Premiere 19. januar

Jung_E

I en postapokalyptisk nær fremtid leder en forsker et laboratoriums bestræbelser på at afslutte en borgerkrig ved at klone hjernen fra en heroisk soldat – hendes mor.

Premiere 20. januar

You People

Et nyt par og deres familier oplever den moderne kærlighed, mens de navigerer i kultursammenstød, samfundets forventninger og generationskløfter. En komedie af Kenya Barris.

Premiere 27. januar

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i januar? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere januar-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i januar
1 kommentar til Disse film og serier skal du streame i januar

  1. Kim - kl. 15:27, 31-12-2022:

    Hej jeg er interesseret i anden verdenskrig og krig film og se alle der komme ps håbe os der komme nå aft B film tro jeg det hedder gamle film ikke sort hvid men håbe det er nå der kan gør ps os vile med Houfilmog gyse splatte film hej

Skriv kommentar