Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i juni

Disse film og serier skal du streame i juni

30/05/2022 | Flixfilm

netflix juni film serier

Selvom at sommeren og det gode vejr presser sig på, så er der ingen grund til at løbe ud i solen. Netflix er nemlig klar med en masse ny underholdning i juni.

I denne artikel har vi samlet 7 titler – 2 film og 5 serier – som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i juni.

Glæd dig blandt andet til den psykologiske sci-fi ‘Spiderhead’ med Chris Hemsworth i hovedrollen som en genial medicinforsker, der tester følelseskontrollerende stoffer på fanger i et futuristisk fængsel. Filmen er instrueret af Joseph Kosinski, som netop nu går sejrsgang over hele verden med den anmelderroste ‘Top Gun 2: Maverick’.

Herudover kan du se frem til sjette og sidste sæson af ‘Peaky Blinders’, samt nye afsnit af superhelteserien ‘The Umbrella Academy’.

Se de syv titler, som vi synes du skal streame herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Hustle

En uheldig talentspejder finder en potentiel basketballstjerne i Spanien og sætter sig for at bevise, at de begge har, hvad der skal til for at begå sig i NBA.

Premiere 8. juni

Skruk – Sæson 1

Da en fertilitetslæge i en brandert kommer til at befrugte sig selv med ekskærestens sæd, kæmper hun med at forklare sin graviditet og vinde den tabte kærlighed tilbage.

Premiere 8. juni

Peaky Blinders – Sæson 6

I 1919 er brutale Thomas Shelby leder af en berygtet bande i Birmingham, og han vil gøre alt for at komme frem i verden.

Premiere 10. juni

Spiderhead

En fange i et superfængsel begynder at tvivle på formålet med de følelseskontrollerende stoffer, han skal teste for en genial medicinforsker.

Premiere 17. juni

The Umbrella Academy – Sæson 3

De genforenes, da deres far dør. De har superkræfter og afslører chokerende familiehemmeligheder – og en forestående trussel mod menneskeheden.

Premiere 22. juni

Man Vs Bee – Sæson 1

Den klodsede far Trevor forsøger at besejre en snu bi, mens han passer hus på et flot landsted – men han lykkes kun med at skabe mere kaos.

Premiere 24. juni

Papirhuset: Korea – Sæson 1

Tyve røver en bank i Korea, og da der er gidsler involveret må politiet stoppe både tyvene og den mystiske hjerne bag.

Premiere 24. juni

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i juni? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere juni-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i juni.
Skriv kommentar