Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i november

Disse film og serier skal du streame i november

29/10/2022 | Flixfilm
Manifest – Sæson 4 kommer i november

Vi går en mørk tid i møde, men Netflix er naturligvis klar til at gøre tilværelsen tålelig med en masse nye streamingnyheder, som man kan flade ud til foran fjernsynet.

Der kommer en masse nye film, serier og sæsoner i november, men i denne artikel har vi fundet frem til 8 titler, som du skal glæde dig ekstraordinært meget til.

5 film og 3 serier er blandt vores anbefalinger, men hvis det ikke er nok kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på streamingtjenesten i løbet af november; Kommer snart på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i november 2022

Glæd dig blandt andet til Tim Burtons første Netflix-serie; ‘Wednesday’, som følger den morbide The Addams Family, der for alvor blev kendt efter en succesfuld biograffilm hærgede landet i 1991. Herudover kan du se frem til den mystiske nye serie ‘1899’, som er lavet af skaberne bag ‘Dark’. I ‘1899’ får mystiske omstændigheder et immigrantskib på vej mod New York til at ændre kurs, mens en surrealistisk gåde udfoldes for de forvirrede passagerer.

Det er naturligvis også i samme måned, at der lander en ny sæson af ‘The Crown’, som næsten ikke kan andet end at blive endnu større end den allerede er, eftersom Dronning Elizabeth II gik bort tidligere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find de 8 film og serier som vi anbefaler du streamer i november, herunder;

Eastern Promises

Den notoriske russiske gangster Nikolai Luzhin tager tingene personligt i denne intense thriller, der udspiller sig i Londons lurvede underverden.

Premiere 1. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enola Holmes 2

Enola påtager sig sin første officielle sag som detektiv, men for at løse mysteriet om en forsvundet pige, får hun brug for hjælp fra venner – og bror Sherlock.

Premiere 4. november.

Manifest – Sæson 4

Da et fly på mystisk vis lander, flere år efter det lettede, vender passagererne tilbage til en verden, der fortsatte uden dem, og møder en mærkelig ny virkelighed.

Premiere 4. november.

The Crown – Sæson 5

Denne serie er inspireret af virkelige hændelser og fortæller om dronning Elizabeth II og de politiske og personlige hændelser, der påvirkede hendes regeringstid.

Premiere 9. november.

The Flash – Sæson 8

I denne superhelteserie vågner en retsmediciner af sin koma med fantastiske nye evner og må kæmpe mod onde kræfter, der truer byen.

Premiere 16. november.

1899 – Sæson 1

Mystiske omstændigheder ændrer kursen for et immigrantskib på vej mod New York i 1899, og en surrealistisk gåde udfoldes for de forvirrede passagerer.

Premiere 17. november.

Slumberland

En forældreløs pige rejser sammen med en grandios lovløs gennem et drømmerige for at finde en dyrebar perle, der kan opfylde hendes største ønske.

Premiere 18. november.

Wednesday – Sæson 1

I denne nye serie baseret på Familien Addams, følger man Wednesday Addams’ år som elev på Nevermore Academy, som kommer på sporet af et overnaturligt mysterium.

Premiere 23. november.

Hvilke film og serier ser du allermest frem til at streame på Netflix i november? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet.

Find mange flere kommende film- og seriernyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i november.
Skriv kommentar