Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse film og serier skal du streame i oktober

Disse film og serier skal du streame i oktober

30/09/2021 | Flixfilm

film og serier streame oktober

Der findes allerede tusindvis af timers underholdning på Netflix, men streamingtjenesten fortsætter ufortrødent med at tilføje nye film og serier til udvalget.

Mørke oktober er ingen undtagelse og i denne artikel har vi samlet 8 titler – 6 film og 2 serier – som vi synes du skal streame i løbet af måneden.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i oktober; Kommende nyheder i oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glæd dig blandt andet til det amerikanske remake af den danske film ‘Den Skyldige’ som har Jake Gyllenhall i hovedrollen, alle afsnit af den ikoniske komedieserie Seinfeld, samt Army of Thieves, der er en forløber til Zack Snyders zombiefilm Army of the Dead, der havde premiere tidligere på året.

Se de 8 film og serier som vi anbefaler du streamer i oktober, herunder;

The Guilty

En betjent, som er blevet degraderet til medarbejder ved alarmcentralen, kæmper for at redde en kaldende person gennem en rystende dag fuld af afsløringer og erkendelser.

Premiere 1. oktober

Seinfeld – Alle afsnit

“Showet om ingenting” er en sitcom med komikeren Jerry Seinfeld og hans tre ironiske venner, der kan se det sjove i alting.

Premiere 1. oktober

Escape The Undertaker

Kan The New Day overleve overraskelserne på The Undertakers uhyggelige landsted? Det er op til dig at afgøre deres skæbne i denne special med WWE-tema.

Premiere 5. oktober

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Når ingen hører dig skrige

Makani og hendes venner på Osborne High School forsøger at afsløre og stoppe en maskeret morder, der går efter eleverne og afslører deres største hemmeligheder.

Premiere 6. oktober

You – Sæson 3

En faretruende charmerende og fuldstændig besat ung mand tager ekstreme midler i brug for at blive en del af sin udkårnes liv.

Premiere 15. oktober

Night Teeth

En ung chauffør henter to mystiske kvinder og kører dem rundt fra fest til fest. Men da hans passagerer afslører deres sande natur, må han kæmpe for sit liv.

Premiere 20. oktober

The Invisible Man

Efter at være sluppet ud af et voldeligt og snærende forhold til et velhavende teknologisk geni oplever en kvinde at blive forfulgt og generet af et usynligt væsen.

Premiere 20. oktober

Army of Thieves

I denne forløber til Army of the Dead rekrutterer en mystisk kvinde bankassistenten Dieter til at hjælpe hendes bande med at åbne tre pengeskabe flere steder i Europa.

Premiere 29. oktober

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i oktober? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere oktober-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i oktober.Skriv kommentar