Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame på Netflix i april

Disse film og serier skal du streame på Netflix i april

01/04/2022 | Flixfilm

film serier april 2022

Det er ikke nogle hemmelighed at Netflix konstant spytter nye film og serier ud, og de kommende uger er bestemt ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 7 film og serier fra Netflix – 3 serier og 4 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i april; Kommende nyheder i april.

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af den britiske serie ‘The Last Kingdom’, samt den sidste sæson af ‘Breaking Bad’-spinoff serie ‘Better Call Saul’ hvor man følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman, der kendes fra hitserien.

Se de syv Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i april, herunder;

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

En mand fortæller historien om sit liv som 10-årig dreng i Houston i 1969 og blander nostalgien med en utrolig historie om en rejse til månen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere på Netflix den 1. april

The Bubble

Holdet bag en populær actionserie forsøger at optage en efterfølger, mens de er i isolation på et fornemt hotel. De sniger sig ud. Mødes. Og nedsmelter.

Premiere på Netflix den 1. april

Metal Lords

For de utilpassede teenagere Hunter og Kevin er der kun en vej til succes: At hellige sig fuldt ud til metal. At vinde Battle of the Bands. Og at blive tilbedt som guder.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2023)

Premiere på Netflix den 8. april

Choose or Die

To venner fristes af chancen for at vinde uafhentede præmiepenge og genstarter et mystisk videospil fra 1980’erne, som sender dem ind i en surrealistisk verden af rædsel.

Premiere på Netflix den 15. april

Better Call Saul – Sæson 6

Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.

Premiere på Netflix den 19. april

The Last Kingdom – Sæson 4

Alfred den Store forsvarer sit kongedømme imod fjenden fra Norden, og Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

Premiere på Netflix den 26. april

Ozark – Sæson 4 del 2

En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.

Premiere på Netflix den 29. april

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i april? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere april-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i april
Skriv kommentar