Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame på Netflix i denne måned

Disse film og serier skal du streame på Netflix i denne måned

01/12/2021 | Flixfilm

film anbefaling netflix december

Kalenderen viser snart 2022, men inden at vi når så langt er Netflix parat med et imponerende line-up af nye film og serier, som bestemt er værd at bruge tid på.

I denne artikel have vi samlet 8 underholdende titler, som vi anbefaler du streamer i denne måned.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i december; Kommende nyheder i december.

Streamingtjenesten gemmer ofte de mest prominente og stjernebesatte film til sidste på året, da de her har større chance for at komme i betragtning ved de kommende prisuddelinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette år er bestemt ingen undtagelse for en stjerneparade af skuespillere som Benedict Cumberbatch, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Henry Cavill m.fl. står klar til at indtage Netflix i løbet af måneden.

Glæd dig blandt andet til en helt ny sæson af den populære eventyrserie ‘The Witcher’ og de allersidste episoder af den spanske hit-serie ‘Papirhuset’, samt mange andre seværdige filmnyheder.

Se de otte Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i december, herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Power of the Dog

En dominerende, men karismatisk ranchejer gør alt for at intimidere sin brors nye kone og hendes teenagesøn – indtil en hemmelighed ser dagens lys.

Premiere 1. december.

Papirhuset – Sæson 5

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Premiere 3. december.

The Unforgivable

En kvinde, dømt for mord, løslades fra fængslet til et samfund, der ikke vil tilgive hende, og leder efter den lillesøster, hun var tvunget til at forlade.

Premiere 10. december.

The Hand of God

I Napoli i 1980’erne udlever den unge Fabietto sin kærlighed til fodbolden, da en familietragedie rammer og skaber ham en usikker men lovende fremtid som filmskaber.

Premiere 15. december. Læs anmeldelse her

The Witcher – Sæson 2

Geralt af Rivia er en muteret monsterdusørjæger, der rejser frem mod sin skæbne i en turbulent verden, hvor mennesker ofte viser sig at være mere onde end monstre.

Premiere 17. december.

Don’t Look Up

To astronomer tager på en presseturné for at advare menneskeheden om en altødelæggende komet med kurs mod Jorden. Reaktionen fra en travlt optaget verden: nå!

Premiere 24. december.

The Silent Sea – Sæson 1

En videnskabskvinde slutter sig til en mission, som skal hente nogle mystiske prøver fra en rumstation, hvor alle ombord, herunder hendes søster, blev dræbt i en ulykke.

Premiere 24. december.

Cobra Kai – Sæson 4

Årtier efter turneringen, der ændrede deres liv, blusser rivaliseringen mellem Johnny og Daniel op igen i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.

Premiere 31. december.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i december? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere december-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i december
Skriv kommentar