Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame på Netflix i maj

Disse film og serier skal du streame på Netflix i maj

29/04/2023 | Flixfilm
Se ‘Blood & Gold’ på Netflix i maj.

Hver eneste måned kommer der utallige nye film og serier på Netflix, og den kommende måned er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 6 film og serier fra Netflix – 2 serier og 4 film, der snart får premiere, som vi synes du skal prioritere at streame.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i maj; Kommende nyheder i maj.

Glæd dig blandt andet til Arnold Schwarzeneggers første tv-serie nogensinde ‘Fubar’, hvor han og datteren opdager, at de begge i hemmelighed arbejder for CIA, og derfor bliver en i forvejen farlig undercover-mission til en dysfunktionel familieaffære.

Herudover har Netflix premiere på Jennifer Lopez-thrilleren ‘The Mother’ hvor skuespilleren kaster sig ud som lejemorder for at at beskytte sin datter, som hun aldrig har mødt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud og streamer i maj, herunder;

Bridgerton: Dronning Charlotte – Sæson 1

Den unge dronning Charlottes ægteskab med kong George af England bliver begyndelsen på en storslået kærlighedshistorie og forandrer overklassen i denne forløber til Bridgerton.

Premiere 4. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Mother

En militæruddannet snigmorder kommer ud af sit skjul for at beskytte sin datter, som hun aldrig har mødt, mod hensynsløse kriminelle, der vil have hævn.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Premiere 12. maj.

Fantastic Mr. Fox

Da hr. Rævs togter på omkringliggende gårde fremkalder bøndernes vrede, må han foregribe mændenes stadig mere ekstreme planer for at fange ham.

Premiere 15. maj.

Certain Women

I en lille by i Montana føler en husmor sig fremmedgjort, en landbrugshjælper er forelsket i en lærer, og en advokat kæmper med en hård klient og en gift elsker.

Premiere 22. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fubar – Sæson 1

Da en far og datter opdager, at de begge i hemmelighed arbejder for CIA, bliver en i forvejen farlig undercover-mission til en dysfunktionel familieaffære.

Premiere 25. maj.

Blood & Gold

Ved 2. verdenskrigs afslutning bliver en tysk desertør og en ung kvinde trukket ind i en blodig kamp med en gruppe nazister på jagt efter skjult guld.

Premiere 26. maj.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i maj? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere maj-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i maj
Skriv kommentar