Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal du streame på Netflix i september

Disse film og serier skal du streame på Netflix i september

30/08/2023 | Flixfilm
Se ‘The Pacific’ på Netflix i september.

Streamingtjenesten Netflix er klar til at præsentere en imponerende række nye film og serier, inden vi træder ind i efteråret.

Der venter en overflod af underholdning i september, og i denne artikel har vi udvalgt 7 titler, som du med god grund kan glæde dig ekstra meget til.

Vores anbefalinger inkluderer 5 film og 2 serier, men hvis dette ikke er tilfredsstillende, kan du også tage et kig på en omfattende liste med 30 film og serier, der alle vil få premiere på streamingtjenesten i løbet af september. Du finder listen her: Kommer snart på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i september 2023

Du kan se frem til de episke serier ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’ fra HBO, som snart lander på Netflix. Disse to værker er skabt af ingen ringere end Steven Spielberg og Tom Hanks, og de trækker dig ind i soldaternes barske kampe og realiteter under 2. verdenskrig. Disse krigsepos hører til blandt de dyreste tv-serier nogensinde, og ‘Band of Brothers’ har endda opnået betegnelsen som et mesterværk og en af de bedste serier nogensinde.

September byder også på storslået actionunderholdning med filmen ‘Spider-Man: No Way Home’ samt den lynhurtige ‘Sonic the Hedgehog 2’.

Find de 7 film og serier, som vi anbefaler, at du ser på Netflix i september, nedenfor:

En dag og en halv

I et desperat forsøg på at blive genforenet med sin datter brager en bevæbnet mand ind på det lægehus, hvor hans ekskone arbejder, og kidnapper hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 1. september.

Spider-Man: No Way Home

Da hans kære er i fare, beder Peter Parker Doctor Strange om hjælp – og ved et uheld udløser han en katastrofe med enorme konsekvenser.

Premiere 11. september.

Old

En familie holder ferie ved en afsidesliggende strand og rystes over at opdage, at stedet besidder kræfter, som fremskynder aldringen og forkorter deres liv til én dag.

Premiere 13. september.

Ehrengard: Forførelsens kunst

En ekspert i kærligheden skal lære storhertugindens generte søn forførelsens kunst, men havner i en skandale – og sin egen romance.

Premiere 14. september.

Kammerater i krig – Sæson 1

Et nyuddannet kompagni amerikanske soldater lander midt i krigens barske realiteter på deres farlige færd tværs over Europa under 2. verdenskrig.

Premiere 15. september.

The Pacific – Sæson 1

Tre unge, amerikanske marinesoldater oplever krigens gru på egen krop, når de kæmper sig gennem blod, mudder og regn i Stillehavskrigen under 2. verdenskrig.

Premiere 15. september.

Sonic the Hedgehog 2

Sonic vil rigtig gerne være en helt og slår sig sammen med sin nye ven Tails for at forhindre, at dr. Robotnik og echidnaen Knuckles får fat i en kraftfuld smaragd.

Premiere 27. september.

Hvilke film og serier ser du allermest frem til at streame på Netflix i september? Skriv dine anbefalinger nederst i kommentarfeltet.

Find mange flere kommende film- og serienyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i september.
Skriv kommentar