Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse film og serier skal på streame på Netflix i juli

Disse film og serier skal på streame på Netflix i juli

29/06/2023 | Flixfilm
Se ‘Scream 6’ på Netflix i juli.

Hver eneste måned præsenterer Netflix et utal af nye film og serier, og den kommende måned er ingen undtagelse.

I denne artikel har vi samlet 7 spændende titler – 6 film og 1 serie – der snart får premiere, og som vi anbefaler dig at prioritere på dine streamingaftener.

Hvis det ikke er nok, kan du også finde en liste med 30 film og serier, der alle får premiere på Netflix Danmark i juli; Se kommende nyheder i juli her.

Glæd dig blandt andet til den danske storfilm ‘Pagten’, som er instrueret af Bille August. Filmen fortæller historien om mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig (Simon Bennebjerg) og den aldrende litterære verdensstjerne Karen Blixen (Birthe Neumann).

Derudover kan du se frem til hårdtslående action med Bob Odenkirk i ‘Nobody’ fra 2021, hvor en middelaldrende mand kæmper med et utaknemmeligt arbejde, børn uden respekt og et ægteskab uden lidenskab, der kvæler hans liv.

Her er de syv Netflix-titler, vi anbefaler dig at tjekke ud og streame i juli:

Nobody

Et utaknemmeligt job, respektløse børn og et lidenskabsløst ægteskab kvæler en midaldrende mand – indtil et indbrud vækker hans dødbringende indre hårde hund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Premiere 18. juli

Pagten

Da den ensomme forfatter til Mit Afrika, Karen Blixen, møder en talentfuld ung digter, lover hun ham litterær berømmelse til gengæld for ubetinget lydighed.

Premiere 15. juli

They Cloned Tyrone

En række uhyggelige begivenheder fører en umage trio (John Boyega, Teyonah Parris og Jamie Foxx) ned i et kaninhul og ind i en skummel sammensværgelse i nabolaget.

Premiere 21. juli

The Out-Laws

Da banken, som Owen er leder af, bliver røvet få dage før hans bryllup, peger al beviser i én utroligt akavet retning: hans kommende svigerforældre.

Premiere 7. juli

Bird Box Barcelona

En mystisk kraft udsletter næsten menneskeheden, mens en uhyggelig ny trussel vokser frem i denne fortsættelse af den populære Bird Box, der foregår i Barcelona.

Premiere 14. juli

The Lincoln Lawyer – Sæson 2

Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag.

Premiere 6. juli

Scream 6

De overlevende fra mordene i Woodsboro flytter til New York City for at begynde forfra, men deres mareridt begynder på ny, da Ghostface vender tilbage for at plage dem.

Premiere 8. juli

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i juli? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere juli-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i juli
Skriv kommentar