Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse Netflix-titler skal du streame i januar

Disse Netflix-titler skal du streame i januar

01/01/2020 | Flixfilm

Disse Netflix titler skal du streame i januarNetflix har hver måned premiere på en masse nye film og serier, som kan ses kvit og frit på streamingtjenesten.

Her kan du se 30 film og serier, som får premiere på Netflix Danmark i januar; Nyt på Netflix i januar.

I denne artikel har vi samlet 5 Netflix-titler – 4 serier og 1 film, der får premiere i årets første måned, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Se bl.a. Adam Sandler i hvad der forlyder til at være hans bedste og mest skamroste rolle nogensinde som en karismatisk jueveler, samt danske Claes Bang som de famøse blodsuger Dracula.

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud i januar, herunder;

Messiah

En forsigtig CIA-agent undersøger en karismatisk mand, der starter en spirituel bevægelse og skaber politisk uro. Hvem er han egentlig? Og hvad er det, han vil?

Se Messiah sæson 1 på Netflix fra den 1. januar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dracula

Grev Dracula-legenden forvandles med nye historier, der udpensler vampyrens bloddryppende forbrydelser – og bringer hans sårbarhed frem i lyset.

Dracula sæson 1 har premiere på Netflix den 4. januar.

Medical Police

Owen Maestro og Lola Spratt forlader Childrens Hospital og slutter sig til en hemmelig del af CDC, hvor de skal undersøge og tilintetgøre en dødelig global virus.

Medical Police sæson 1 har premiere på Netflix den 10. januar.

Ragnarok

En lille norsk by, der oplever varme vintre og voldsomme regnskyl, ser ud til at være på vej mod et nyt ragnarok – medmindre nogen griber ind i tide.

Ragnarok sæson 1 har premiere på Netflix den 31. januar.

Uncut Gems

En karismatisk jueveler satser alt, men han presses fra alle sider, og må både balancere familie og modstandere, mens han skal udføre en nærmest umulig opgave.

Uncut Gems har premiere på Netflix den 31. januar.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i januar? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere januar-nyheder på Netflix her: Nyheder på Netflix i janaur 2019.
Skriv kommentar