Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Disse serier og film skal du streame i august

Disse serier og film skal du streame i august

29/07/2022 | Flixfilm

Hvis Netflix var et supermarked vil det helt sikkert være en Bilka! Streamingtjenesten byder nemlig på et enormt udvalg til enhver smag og anledning.

Det gør det ikke altid nemt at finde ud af hvad man skal se! Derfor har vi i denne artikel samlet ni kommende film og serier, der alle får premiere i august, som vi synes du skal prioritere at streame.

Find trailers til alle Netflix-anbefalinger nedenfor.

Har du brug for mere underholdning, kan du her se 30 titler, som også får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i august.

Glæd dig blandt andet til sidste og tredje sæson af ‘Locke & Key’, samt den mørke fantasy serie ‘The Sandman’ hvor Drømmenes Mester venter på os, når vi lukker øjnene og sover, og skaber vores dybeste frygt og fantasier.

Der er også dømt actionfyldt underholdning når både ‘Day Shift’ med Jamie Foxx og Snoop Dogg, og ‘Me Time’ med Mark Wahlberg og Kevin Hart lander på streamingtjenesten i løbet af måneden.

Find de 9 streaming-tips til august herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

The Lost Daughter

En kvindes ferie tager en dyster drejning, da hendes besættelse af en ung mor tvinger hende til at konfrontere hemmeligheder fra sin fortid. Olivia Colman medvirker.

Premiere 1. august.

The Sandman – Sæson 1

Efter flere års fængsel begiver Morpheus – Drømmenes Konge – sig ud på en rejse på tværs af verdener for at finde, hvad der blev stjålet fra ham og genoprette hans magt.

Premiere 5. august.

Carter

En mand vågner op uden hukommelse. Han styres af en mystisk stemme fra en anordning i øret og drager ud på en farlig gidselredningsmission.

Premiere 5. august.

Locke & Key – Sæson 3

Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.

Premiere 10. august.

Day Shift

En vampyrjæger fra L.A. har en uge til at finde pengene til sit barns skole og tandbøjle. Men at tjene til livets ophold i disse tider kan komme til at koste ham livet.

Premiere 12. august.

The Great Wall

Under deres jagt på krudt i Song-dynastiet i Kina opdager europæiske lejesoldater en storslået krig mellem landets helte og frygtelige monstre.

Premiere 16. august.

Look Both Ways

Natalie får sin universitetseksamen, og samme aften bliver hendes liv splittet i parallelle virkeligheder, efter hun tager en graviditetstest. Hvad vil hendes liv bringe?

Premiere 17. august.

Kærlighed for voksne

Den tynde grænse mellem kærlighed og had bliver dødelig, da en kone opdager sin mands affære – og de tager begge ekstreme forholdsregler for at få, hvad de vil have.

Premiere 26. august.

Me Time

Med sin familie væk, nyder en hengiven hjemmegående far sin første mig-tid i årevis ved at tage med sin gamle ven, der fester hårdt, på et vildt fødselsdagseventyr.

Premiere 26. august.

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i august? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere august-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i august.
Skriv kommentar