Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Disse serier og film skal du streame på Netflix i maj

Disse serier og film skal du streame på Netflix i maj

29/04/2022 | Flixfilm

serier maj netflix

Det kommer masser af nyt på Netflix og i denne artikel have vi samlet 8 film og serier, som vi anbefaler at du streamer i løbet af måneden.

Der kommer noget for enhver smag – uanset om man er til action, drama, komedie eller animation.

Har du brug for mere underholdning, så kan du her se i alt 30 titler, som alle får premiere på Netflix Danmark i løbet af måneden; Kommende nyheder i maj.

Glæd dig blandt andet til at se Anders Matthesen i nye klæder når ham som kok i det romantiske drama ‘Toscana’ tager på dannelsesrejse blandt italiensk idyl. Det er også i maj hvor vi efter tre års ventetid endelig kan vende tilbage til ‘Stranger Things’ og vores venner fra Hawkins. Den nye sæson er større og mere actionfyldt end nogensinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de otte titler, som vi synes du skal se herunder;

Room

En ung kvinde bliver kidnappet, spærret inde i et lille rum og voldtaget, og hun føder en søn. På hans fem års fødselsdag beslutter hun, at de må flygte.

Premiere 1. maj

Artiklen fortsætter under annoncen

The Pentaverate – Sæson 1

Et hemmeligt selskab, der har påvirket verdens begivenheder i århundreder, står nu overfor en alvorlig trussel indefra. Kan en canadisk journalist redde dem – og verden?

Premiere 5. maj

Senior Year

En cheerleading-ulykke førte til, at hun lå i koma i 20 år. Nu er hun 37, nyligt vågnet og klar til at udleve sin drøm fra high school – at blive skoleballets dronning.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Premiere 13. maj

Toscana

En dansk kok rejser til Toscana for at sælge sin fars forretning og møder en lokal kvinde, som inspirerer ham til at revurdere sin tilgang til livet og kærligheden.

Premiere 18. maj

The 100 – Sæson 7

Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.

Premiere 20. maj

Love, Death & Robots – Sæson 3

Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og David Fincher.

Premiere 20. maj

Jackass 4.5

Gennem skandaløse og hidtil usete optagelser kan du være vidne til skabelsen af Jackass-holdets sidste tur med vilde stunts fra Jackass Forever.

Premiere 20. maj

Stranger Things – Sæson 4

Da en dreng forsvinder, afdækker en lille by et mysterium, der involverer hemmelige eksperimenter, skræmmende overnaturlige kræfter og en mærkelig lille pige.

Premiere 27. maj

Hvilke film og serier glæder du dig mest til at streame på Netflix i maj? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere maj-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i maj.
Skriv kommentar